= Меню= Головна= Каталог RUS EN

Бісер рідкісний дуо твін, японський міюки деліка

Антон Кафтанов, м. Харків, Україна
Дзвоніть: +38 050 1357929





   Бісер Miyuki Delica N10 золотисто-жовтий "під металік", пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 золотисто-жовтий, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 110 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 105 грн.






   Бісер Miyuki Delica N10 оранжувато-жовтий "під металік", пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 оранжувато-жовтий, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 110 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 105 грн.






   Бісер Miyuki Delica N10 під мідь "під металік", пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 під мідь, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 110 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 105 грн.






   Бісер Miyuki Delica N10 рожевий дуже яскравий "під металік", пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 рожевий дуже яскравий, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 110 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 105 грн.






   Бісер Miyuki Delica N10 рожевий інтенсивний колір "під металік", пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 рожевий інтенсивний колір, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N10 світло-рожевий "під металік", пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 світло-рожевий, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N10 пісочний рожево-жовтуватий "під металік", пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 пісочний рожево-жовтуватий, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N10 трав'янисто-зелений світлий "під металік", пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 трав'янисто-зелений світлий, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 110 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 105 грн.






   Бісер Miyuki Delica N10 зелений світлий "під металік", пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 зелений світлий, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 110 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 105 грн.






   Бісер Miyuki Delica N10 бірюзовий з блакиттю "під металік", пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 бірюзовий з блакиттю, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 110 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 105 грн.






   Бісер Miyuki Delica N10 бірюзовий зеленуватий "під металік", пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 бірюзовий зеленуватий, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 110 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 105 грн.






   Бісер Miyuki Delica N10 голубий блакитний інтенсив "під металік", пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 голубий блакитний інтенсив, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 110 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 105 грн.






   Бісер Miyuki Delica N10 бузковий темний "під металік", пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 бузковий темний, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N10 бензол, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 бензол, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 110 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 105 грн.






   Бісер Miyuki Delica N10 серебристий металік, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 серебристий металік, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N10 білий матовий, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 білий матовий, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 110 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 105 грн.






   Бісер Miyuki Delica N10 білий з перламутровим як перли відтінком, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 білий з перламутровим як перли відтінком, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N10 білий з перламутровим ярким відтінком, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 білий з перламутровим ярким відтінком, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N10 молочно-білий, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 молочно-білий, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N10 чорний, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N10 чорний, пакет 10 г, в пакеті близько 600 шт., розмір 2х1.8 мм (не дуже дрібний). Циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N11 світло-сірий голубоватый, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 світло-сірий голубоватый дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 120 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 115 грн.






   Бісер Miyuki Delica N11 бензол тип металік (синій), пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 бензол тип металік (синій) дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 120 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 115 грн.






   Бісер Miyuki Delica N11 синяво-чорний тип металік, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 синяво-чорний тип металік дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N11 жовтий золотистий інтенсивний колір, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 жовтий золотистий інтенсивний колір дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N11 оранжевий, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 оранжевий дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 120 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 115 грн.






   Бісер Miyuki Delica N11 червоний, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 червоний дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 120 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 115 грн.






   Бісер Miyuki Delica N11 темно-рожевий інтенсив, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 темно-рожевий інтенсив дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 120 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 115 грн.






   Бісер Miyuki Delica N11 рожевий середній тон, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 рожевий середній тон дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 120 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 115 грн.






   Бісер Miyuki Delica N11 бордо тип металік, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 бордо тип металік дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 120 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 115 грн.






   Бісер Miyuki Delica N11 золотистий з рожевим металік, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 золотистий з рожевим металік дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 120 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 115 грн.






   Бісер Miyuki Delica N11 золотистий жовтий металік, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 золотистий жовтий металік дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 95 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 90 грн.






   Бісер Miyuki Delica N11 сріблястий металік, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 сріблястий металік дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N11 бузковий середній тон, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 бузковий середній тон дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 120 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 115 грн.






   Бісер Miyuki Delica N11 синій, сине-блакитний тон, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 синій, сине-блакитний тон дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N11 бірюзовий світлий, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 бірюзовий світлий дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 120 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 115 грн.






   Бісер Miyuki Delica N11 зелений салатний, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 зелений салатний дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 120 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 115 грн.






   Бісер Miyuki Delica N11 чорний глянсовий, пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 чорний глянсовий дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикрасу. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N11 мікс білий і чорний - "Black & White", пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 мікс білий і чорний дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото, економічний мікс. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикраса. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N11 мікс асорті, японський бісер 1600 шт., пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 мікс асорті різнокольоровий дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото, економічний мікс. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикраса. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N11 мікс блакитний, жовтий і білий, японський бісер 1600 шт., пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 мікс асорті, різні кольори - різнокольоровий блакитний, жовтий і білий дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото, економічний мікс. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикраса. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N11 мікс рожевий, японський бісер 1600 шт., пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 мікс асорті, різні кольори - різнокольоровий рожевий дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото, економічний мікс. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикраса. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 120 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 115 грн.






   Бісер Miyuki Delica N11 мікс рожевий, жовтий і білий, японський бісер 1600 шт., пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 мікс асорті, різні кольори - різнокольоровий рожевий, жовтий і білий дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото, економічний мікс. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикраса. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N11 мікс блакитний, оранжевий і білий, японський бісер 1600 шт., пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 мікс асорті, різні кольори - різнокольоровий блакитний, оранжевий і білий дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото, економічний мікс. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикраса. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N11 мікс блакитний, японський бісер 1600 шт., пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 мікс асорті, різні кольори - різнокольоровий блакитний дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото, економічний мікс. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикраса. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N11 мікс зелений, японський бісер 1600 шт., пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 мікс асорті, різні кольори - різнокольоровий зелений дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото, економічний мікс. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикраса. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N11 мікс цегляно-червоний і зелений, японський бісер 1600 шт., пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 мікс асорті, різні кольори - різнокольоровий цегляно-червоний і зелений дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото, економічний мікс. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикраса. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N11 мікс металік світлий золотистий і сріблястий, японський бісер 1600 шт., пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 мікс асорті, різні кольори - різнокольоровий металік світлий золотистий і сріблястий дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото, економічний мікс. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикраса. Набір японського бісеру як на фото.

   Продано






   Бісер Miyuki Delica N11 мікс металік темний золотистий і сріблястий, японський бісер 1600 шт., пакет 10 г
   Бісер японський Miyuki Delica N11 мікс асорті, різні кольори - різнокольоровий металік темний золотистий і сріблястий дрібний, пакет 10 г, в пакеті близько 1600 шт., розмір 1.6 х 1.3 мм. Правильна циліндрична форма і широкий отвір. На фото об'єм бісерин в пакеті, для збільшення клікніть фото, економічний мікс. Бісерин багато, можна використовувати і для вишивки. Акуратне поводження, в бісер голка для бісеру входить легко, бісер лягає рівно і гладко. Можете зробити своїми руками сережки, браслет, прикраса. Набір японського бісеру як на фото.

   Ціна 95 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 90 грн.






   Стеклярус кручені трубочки, чеський бісер кольоровий мікс твіст, 300 шт.
   Бісер скляний кручені трубочки, кольоровий мікс стеклярус чеський бісер твіст 2х6 мм, близько 300 шт., близько 10 г, рубка. На фото об'єм бісеру в одному пакеті, для збільшення клікніть фото, економічний мікс. Ексклюзивний бісер.

   Ціна 75 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 70 грн.
   Акційна ціна






   Стеклярус кручені трубочки, чеський бісер червоний твіст лонг, 25 шт.
   Бісер скляний кручені трубочки, червоний стеклярус чеський бісер твіст лонг 25 мм, близько 25 шт., рубка. На фото об'єм бісеру в одному пакеті, для збільшення клікніть фото. Ексклюзивний бісер.

   Ціна 75 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 70 грн.
   Акційна ціна






   Бісер мікс білий Twin з двома отворами 90-100 шт. 6,25 г PRECIOSA DUO, дуо твін - суміш "Сяйво"
   Бісер суміш мікс чеський Preciosa Ornela Twin (Твін) прозорий безбарвний і непрозорий білий матовий. Бісер Twin з двома отворами, близько 90-100 шт., маса 6,25 г PRECIOSA DUO. Бісер "Дуо" схожий за розміром на рисове зерно (помітний), матеріал скло 5 х 2.5 мм. На фото об'єм намистин в одному пакеті, для збільшення клікніть фото.

   Ціна 30 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 25 грн.
   Акційна ціна






   Бісер прозорий Twin з двома отворами 90-100 шт. 6,25 г PRECIOSA DUO, дуо твін, два отверстия
   Бісер чеський Preciosa Ornela Twin (Твін) прозорий безбарвний N 001110 0070 321-96001 00050. Бісер Twin з двома отворами, близько 90-100 шт., маса 6,25 г PRECIOSA DUO. Бісер "Дуо" схожий за розміром на рисове зерно (помітний), матеріал скло 5 х 2.5 мм. На фото об'єм намистин в одному пакеті, для збільшення клікніть фото.

   Ціна 30 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 25 грн.
   Акційна ціна






   Бісер білий Twin з двома отворами 90-100 шт. 6,25 г PRECIOSA DUO, дуо твін, два отверстия
   Бісер чеський Preciosa Ornela Twin (Твін) білий непрозорий N 001120 0020 321-96001 03050. Бісер Twin з двома отворами, близько 90-100 шт., маса 6,25 г PRECIOSA DUO. Бісер "Дуо" схожий за розміром на рисове зерно (помітний), матеріал скло 5 х 2.5 мм. На фото об'єм намистин в одному пакеті, для збільшення клікніть фото.

   Ціна 30 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 25 грн.
   Акційна ціна






   Бісер сірий матовий Twin з двома отворами 90-100 шт. 6,25 г PRECIOSA DUO, дуо твін, два отверстия
   Бісер чеський Preciosa Ornela Twin (Твін) сірий матовий непрозорий N 000550 0110 321-97001 23980. Бісер Twin з двома отворами, близько 90-100 шт., маса 6,25 г PRECIOSA DUO. Бісер "Дуо" схожий за розміром на рисове зерно (помітний), матеріал скло 5 х 2.5 мм. На фото об'єм намистин в одному пакеті, для збільшення клікніть фото.

   Ціна 30 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 25 грн.
   Акційна ціна






   Бісер чорний Twin з двома отворами 90-100 шт. 6,25 г PRECIOSA DUO, дуо твін, два отверстия
   Бісер чеський Preciosa Ornela Twin (Твін) чорний непрозорий N 000040 0030 321-97001 23980. Бісер Twin з двома отворами, близько 90-100 шт., маса 6,25 г PRECIOSA DUO. Бісер "Дуо" схожий за розміром на рисове зерно (помітний), матеріал скло 5 х 2.5 мм. На фото об'єм намистин в одному пакеті, для збільшення клікніть фото.

   Ціна 30 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 25 грн.
   Акційна ціна






   Металеві намистини дрібні 3 мм, 50 шт., металевий бісер
   Металеві намистини дрібні, тип металевий бісер, матеріал намистини - метал латунь, колір сріблястий, можуть використовуватися як розділові намистини, проставки, металеві намистини до бісеру, а також затискні стопери, діаметр намистини 3 мм, отвір 2 мм, в пакетику близько 50 шт. - як на фото, для збільшення клікніть на фото.

   Ціна 30 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 25 грн.






   Нитка для бісеру нейлон біла
   Нитки для бісеру нейлон, особливо тонка і особливо міцна нитка для бісеру, нейлон білий 200 м, нитка практично невидима. Для збільшення клікніть фото.

   Ціна 25 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 20 грн.
   Акційна ціна






   Голки для бісеру N11 тонкі, 20 шт. в спеціальній упаковці
   Голки для бісеру N11 тонкі, 20 шт. в упаковці. Голки під тонку нейлонову нитку для бісеру. Для збільшення клікніть фото - на фото упаковка. Зручні.

   Ціна 15 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 10 грн.
   Акційна ціна


Антон Кафтанов, м. Харків, Україна
Дзвоніть: +38 050 1357929,

+38 063 4877833

Viber: +38 063 2620736

E-mail: korum68a@gmail.com

реквізити оплата



   Помічник, стрази та камені:
моб. тел. +38 050 046-36-43,
Юлія Кафтанова, адреса для листів:
а/с 10911, м. Харків, 61003

   Доставка. Ви можете вибрати будь-який зручний спосіб доставки. Обмеження на мінімальне замовлення немає. Відразу можна оплатити витрати доставки для отримання посилки на "Новій пошті" (на сайті або при отриманні) або "Укрпошти", потрібно додати витрати з доставки до вартості замовлення при оплаті на карту. Також я можу відправити невелике замовлення простим листом поштою - в вартість доставки входить спеціальний конверт і вартість поштової марки, кинемо в поштову скриньку близько поштового відділення, при відправці простим листом поштою "Укрпошта" вартість доставки додається до вартості замовлення, "Новою поштою" на Ваш вибір після передоплати замовлення. Замовляючи кілька позицій, Ви економите на доставці. Якщо Ви замовляєте кілька позицій (можна різних), вони йдуть за ціною зі знижкою - вигідно і практично.

   Вартість доставки. Якщо Ви замовляєте невеликі плоскі вироби, їх можна відправити навіть невеликим листом в спеціальному конверті поштою "Укрпошта", із захисним конвертом, найбільш недорогий і економічний вид відправки. Відправляти бажано на надійний адресу отримання - можна до запитання на пошту, на адресу роботи або на надійну поштову адресу або абонентську скриню. Відправлення "Укрпоштою" рекомендованим листом або посилкою з урахуванням упакування, захисний конверт або коробка, найбільш універсальний недорогий спосіб відправки. Про прихід на відділення Вам прийде зручне повідомлення СМС. Відправлення "Новою поштою" з упакуванням, з повідомленням СМС про прихід посилки на обране Вами відділення. На вимогу клієнта, можлива і кур'єрська доставка "Укрпоштою" та "Новою поштою" і самовивезення м. Харків.

   Якщо в ціну ексклюзивного вироба (камені) включена доставка замовнику безкоштовно, один таке виріб йде за базовою ціною без знижки, інші вироби йдуть зі знижкою, і їх доставку можна приєднати безкоштовно. Якщо Ви замовляєте також з сайту про камені і мінерали, доставку Вашого замовлення з сайту стрази можна приєднати і додати безкоштовно, комплексна доставка буде Вам однією посилкою, вигідно і економно. При замовленні з сайту про камені і мінерали, будь-який виріб можна приєднати з сайту про стрази - за ціною зі знижкою.

» Рушник атрибут на весілля
» Мішечки упаковка коробки
» Намистини акрил, пластик
» Намистини скляні, стрази
» Євронамистини оригінальні
» Бісер китайський і чеський
» Бісер японський, рідкісний
» Стрази холодної фіксації
    дрібні, манікюрне колесо

» Стрази холодної фіксації
    оригінальні, незвичайні

» Стрази пришивні, скляні
    в цапах, гарячої фіксації

» Алмазна мозаїка, стрази
» Декор, оченята для ляльок
» Стрічки та мереживо
» Нитки муліне, інші нитки
» Клей, скотч, спиці, голки
» Рибалкам і для риболовлі
» Акваріум і для акваріума

   

» Фігурки з бронзи на камені
» Чотки ручної роботи камені
» Камені, кристали, зразки
» Дерево щастя з каменів
» Свічники й сувеніри
» Кулі, яйця і пірамідки

Антон Кафтанов, м. Харків, Україна
Дзвоніть: +38 050 1357929,

+38 063 4877833

Viber: +38 063 2620736

E-mail: korum68a@gmail.com

реквізити оплата



   Помічник, стрази та камені:
моб. тел. +38 050 046-36-43,
Юлія Кафтанова, адреса для листів:
а/с 10911, м. Харків, 61003



 
     Flag Counter

= Головна = Каталог RU EN Для компьютера