= Меню= Головна= Каталог RUS EN

Рыбалка и интернет-магазин для рыболова - аксессуары, рыболовные снасти

Антон Кафтанов, м. Харків, Україна
Дзвоніть: +38 050 1357929





   Блешня рибальська металева класична 30 мм, золотиста
   Блешня рибальська металева класична, довжина 30 мм, маса 2.5 г. Один невеликий одинарний рибальський гачок метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Може знадобитися і наживка на гачок.

   Ціна 25 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 20 грн.






   Блешня рибальська металева класична 30 мм, срібляста схожа на рибу
   Блешня рибальська металева класична, схожа на звичайну рибу, довжина 30 мм, маса 2.5 г. Один невеликий одинарний рибальський гачок метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Може знадобитися і наживка на гачок.

   Ціна 25 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 20 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада темно-сірий 50 мм, видно на глибині
   Воблер блешня рибальська принада темно-сірий, довжина 50 мм, маса 4.2 г. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді.

   Ціна 55 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 50 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада чорно-червоний яскравий 50 мм, видно всюди
   Воблер блешня рибальська принада чорно-червоний яскравий, довжина 50 мм, маса 4.2 г. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді.

   Ціна 55 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 50 грн.
   Популярно






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада коричнево-оранжевий з чорним 50 мм, як риба
   Воблер блешня рибальська принада коричнево-оранжевий з чорним, довжина 50 мм, маса 4.2 г. Пластик. Два рибальських гачка метал. В ультрафіолеті помітний з черевця. Моделювання зміни кольору, що здається у воді.

   Ціна 55 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 50 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада біло-червоний яскравий 50 мм, як кораловий риф
   Воблер блешня рибальська принада біло-червоний яскравий, довжина 50 мм, маса 4.2 г. Пластик. В ультрафіолеті бічні смуги як черв'яки. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Может потребоваться и наживка на крючок.

   Ціна 55 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 50 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада білий з рожевим 50 мм, злегка непримітний
   Воблер блешня рибальська принада білий з рожевим, довжина 50 мм, маса 4.2 г. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Можливі й наживки на гачок.

   Ціна 55 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 50 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада зелений яскравий 50 мм, як водорості (популярний)
   Воблер блешня рибальська принада зелений яскравий, довжина 50 мм, маса 4.2 г. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання кольору воблера у різній воді нижче докладніше, імітація глибокої і зеленої води та болота. Яскравий в ультрафіолеті. Можливі й наживки на гачок.

   Ціна 65 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 60 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада чорно-золотисто-сріблястий 50 мм, яскравий голографічний тип
   Воблер блешня рибальська принада чорно-золотисто-сріблястий яскравий голографічного типу (як луска), довжина 50 мм, маса 4.2 г. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді.

   Ціна 65 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 60 грн.






   Воблер Minnow Fishing гольян блешня рибальська принада сріблястий 68 мм, яскравий голографічний тип
   Воблер блешня рибальська принада сріблястий, довжина 68 мм, маса 4 г. Пластик. Два рибальських гачка метал. В ультрафіолеті видно рожеве черевце. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Можливі й наживки на гачок. Схоже на рибу в її природному оточенні в воді.

   Ціна 110 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 105 грн.






   Воблер Minnow Fishing Crankbait багатосекційний блешня рибальська принада 100 мм, реалістичний колір як краснопірка і великий
   Воблер багатосекційний блешня рибальська принада як краснопірка, великий довжина 100 мм, маса 15 г. Пластик. Може бути як інтер'єрний на стіну. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді.

   Ціна 160 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 140 грн.






   Воблер Minnow Fishing Crankbait багатосекційний блешня рибальська принада 100 мм, реалістичний колір звичайної сірої риби
   Воблер багатосекційний блешня рибальська принада - риба звична звичайна, великий довжина 100 мм, маса 15 г. Пластик. Може бути як інтер'єрний на стіну. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді.

   Ціна 160 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 140 грн.






   Воблер Minnow трисекційний блешня рибальська принада 105 мм, довгастий і видимий на дні, помітний лежачим, універсальний
   Воблер Minnow довгий трисекційний сріблястий блешня рибальська принада довгастий і видимий на дні довжина 105 мм, маса 14 г. Спинка світиться в ультрафіолеті. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання кольору воблера у різній воді за посиланням докладніше.

   Ціна 140 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 120 грн.






   Воблер Minnow трисекційний блешня рибальська принада 130 мм, реалістичний вигляд риби в товщі води, зелений колір "щуки" з водоростей
   Воблер Minnow трисекційний зелений, реалістичний вигляд риби в товщі води довжина 130 мм, маса 21 г - великий і помітний. Може зацікавити дитину зайнятися риболовлею і ловити рибу. Черевце світиться в ультрафіолеті. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання кольору воблера у різній воді за посиланням докладніше.

   Ціна 140 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 120 грн.






   Воблер Minnow трисекційний блешня рибальська принада 130 мм, реалістичний вигляд риби в товщі води, типовий колір і форма морської риби
   Воблер Minnow трисекційний сіруватий, реалістичний вигляд риби в товщі води довжина 130 мм, маса 21 г - великий і помітний. Може зацікавити дитину зайнятися риболовлею і ловити рибу. Черевце світиться в ультрафіолеті. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання кольору воблера у різній воді за посиланням докладніше.

   Ціна 140 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 120 грн.






   Воблер Minnow плаский коричневий блешня рибальська принада 45 мм, верхній підвіс, зимовий і в тіні
   Воблер Minnow Fishing плаский і широкий коричнево-сріблястий блешня рибальська принада, верхній підвіс, помітний збоку при поганій видимості, довжина 45 мм, маса 8.5 г. Пластик. Майже круглий збоку, на сутінки. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Екзотичний.

   Ціна 95 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 90 грн.






   Воблер Minnow плаский блешня рибальська принада 45 мм, верхній підвіс, зимовий і в тіні помітний
   Воблер Minnow Fishing плаский і широкий сріблястий блешня рибальська принада, верхній підвіс, помітний збоку при поганій видимості, довжина 45 мм, маса 8.5 г. Пластик. Майже круглий збоку, на сутінки. Черевце видно в ультрафіолеті. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді.

   Ціна 95 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 90 грн.
   Немає в наявності






   Воблер Minnow плаский темний блешня рибальська принада 45 мм, верхній підвіс, зимовий і в тіні помітний
   Воблер Minnow Fishing плаский і широкий темно-сірий з рожевим блешня рибальська принада, верхній підвіс, помітний збоку при поганій видимості, довжина 45 мм, маса 8.5 г. Пластик. Майже круглий збоку, на сутінки. Черевце видно в ультрафіолеті. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді.

   Ціна 95 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 90 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада синьо-фіолетовий 40 мм, під колір коралового рифу
   Воблер блешня рибальська принада синьо-фіолетовий - близько дна, довжина 40 мм, маса 4.6 г, на закид з витягуванням. Пластик. В ультрафіолеті черевце світиться рожеве. Два рибальських гачка метал. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 55 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 50 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада блакитний з чорним яскравий 40 мм, яскравий під колір води тропіків
   Воблер блешня рибальська принада блакитний з чорним яскравий - близько дна, довжина 40 мм, маса 4.6 г, на закид з витягуванням. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 55 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 50 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада чорно-коричнева в смужку 40 мм, реалістичний тип
   Воблер блешня рибальська принада чорно-коричнева в смужку реалістичного типу - близько дна, довжина 40 мм, маса 4.6 г, на закид з витягуванням. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 65 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 60 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада зелений 60 мм, збоку схожих на водорості, черевце як риба
   Воблер блешня рибальська принада зелений біонічний голографічній, Floating, довжина 60 мм - примітний розмір, маса 7.8 г, на ловлю зі скелі, каменю, з обривчастого берега. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 55 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 50 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада синій 60 мм, під колір глубокої води
   Воблер блешня рибальська принада синій біонічний, Floating, довжина 60 мм - примітний розмір, маса 7.8 г, на ловлю зі скелі, каменю, з обривчастого берега. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 55 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 50 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада сріблястий та голова червона 60 мм, схожий на рибу, голова помітна
   Воблер блешня рибальська принада сріблястий та голова червона біонічний голографічній, Floating, довжина 60 мм - примітний розмір, маса 7.8 г, на ловлю зі скелі, каменю, з обривчастого берега. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання кольору воблера у різній воді. Яскравий воблер зимового типу.

   Ціна 55 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 50 грн.
   Популярно






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада сріблястий 60 мм, схожий на звичайну рыбу
   Воблер блешня рибальська принада сріблястий біонічний голографічній, Floating, довжина 60 мм - примітний розмір, маса 7.8 г, на ловлю зі скелі, каменю, з обривчастого берега. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 55 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 50 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада білий з зеленувато-жовтою спинкою 60 мм, схожий на черв`яка і водорості
   Воблер блешня рибальська принада білий з зеленувато-жовтою спинкою біонічний, спинка помітна в ультрафіолеті, Floating, довжина 60 мм - примітний розмір, маса 7.8 г, на ловлю зі скелі, каменю, з обривчастого берега. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 55 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 50 грн.






   Поппер воблер Minnow Topwater Popper блешня рибальська принада оранжевий бурий 42 мм
   Воблер блешня рибальська принада оранжевий бурий, Floating Topwater Popper, довжина 42 мм - невеликий розмір, маса 3.5 г, на ловлю у поверхні води (відкритий рот та готовність випригнути з води). Черевце видиме в ультрафіолеті. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 55 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 50 грн.






   Міні-поппер воблер Minnow Topwater Popper блешня рибальська принада зелений 40 мм
   Воблер блешня рибальська принада зелений, Floating Topwater Popper, довжина 40 мм - невеликий розмір, маса 3.5 г, на ловлю у поверхні води (відкритий рот та готовність випригнути з води). Черевце видиме в ультрафіолеті. Пластик. Два одинарних рибальських гачка метал. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 55 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 50 грн.






   Міні-поппер воблер Minnow Topwater Popper блешня рибальська принада безкольоровий білий 40 мм
   Воблер блешня рибальська принада безкольоровий білий, Floating Topwater Popper, довжина 40 мм - невеликий розмір, маса 3 г, на ловлю у поверхні води (відкритий рот та готовність випригнути з води). Схожий на черв'яка. Пластик. Два невеликих рибальських гачка N8 метал. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 55 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 50 грн.






   Міні-поппер воблер Minnow Topwater Popper блешня рибальська принада різнокольоровий та білий 40 мм
   Воблер блешня рибальська принада різнокольоровий та білий, Floating Topwater Popper, довжина 40 мм - невеликий розмір, маса 3 г, на ловлю у поверхні води (відкритий рот та готовність випригнути з води). Пластик. Два невеликих рибальських гачка N8 метал. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 55 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 50 грн.






   Міні-поппер воблер Minnow Topwater Popper блешня рибальська принада малиновий та білий 40 мм
   Воблер блешня рибальська принада малиновий та білий, Floating Topwater Popper, довжина 40 мм - невеликий розмір, маса 3 г, на ловлю у поверхні води (відкритий рот та готовність випригнути з води). Яскравий. Пластик. Два невеликих рибальських гачка N8 метал. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 55 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 50 грн.






   Міні-поппер воблер Minnow Topwater Popper блешня рибальська принада блакитно-синій та білий 40 мм
   Воблер блешня рибальська принада блакитно-синій та білий, Floating Topwater Popper, довжина 40 мм - невеликий розмір, маса 3 г, на ловлю у поверхні води (відкритий рот та готовність випригнути з води). Пластик. Два невеликих рибальських гачка N8 метал. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 55 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 50 грн.






   Міні-поппер воблер Minnow Topwater Popper блешня рибальська принада голографічний сірий реалістичний як риба 40 мм
   Воблер блешня рибальська принада голографічний сірий реалістичний як риба, Floating Topwater Popper, довжина 40 мм - невеликий розмір, маса 3 г, на ловлю у поверхні води (відкритий рот та готовність випригнути з води). Пластик. Два невеликих рибальських гачка N8 метал. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 65 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 60 грн.






   Міні-поппер воблер Minnow Topwater Popper блешня рибальська принада жовтуватий 40 мм, світиться в темряві
   Воблер блешня рибальська принада жовтуватий, Floating Topwater Popper, довжина 40 мм - невеликий розмір, маса 3 г, на ловлю у поверхні води (відкритий рот та готовність випригнути з води). Пластик. Два невеликих рибальських гачка N8 метал. Заряджаються на світлі і швидко в ультрафіолеті, світять в темряві зеленим. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 65 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 60 грн.






   Поппер воблер Minnow Popper блешня рибальська принада біло-жовтий як черв'як 50 мм
   Воблер блешня рибальська принада біло-жовтий як черв'як, Floating Topwater Popper, довжина 50 мм - середній розмір, маса 4,5 г, на ловлю у поверхні води (відкритий рот та готовність випригнути з води, вода зверху). Пластик. Два невеликих рибальських гачка N8 метал. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 65 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 60 грн.






   Поппер воблер Minnow Popper блешня рибальська принада синьо-жовтий 50 мм
   Воблер блешня рибальська принада синьо-жовтий яскравий, Floating Topwater Popper, довжина 50 мм - середній розмір, маса 4,5 г, на ловлю у поверхні води (відкритий рот та готовність випригнути з води, вода зверху). Пластик. Два невеликих рибальських гачка N8 метал. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 65 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 60 грн.






   Поппер воблер Minnow Popper блешня рибальська принада голографічний реалістичний як риба 50 мм
   Воблер блешня рибальська принада голографічний реалістичний як риба, Floating Topwater Popper, довжина 50 мм - середній розмір, маса 4,5 г, на ловлю у поверхні води (відкритий рот та готовність випригнути з води, вода зверху). Пластик. Два невеликих рибальських гачка N8 метал. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 65 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 60 грн.






   Поппер воблер Minnow Popper блешня рибальська принада сірий та червона голова, реалістичний як риба 50 мм
   Воблер блешня рибальська принада сірий та червона голова, реалістичний як риба, Floating Topwater Popper, довжина 50 мм - середній розмір, маса 4,5 г, на ловлю у поверхні води (відкритий рот та готовність випригнути з води, вода зверху). Осіннього типу. Пластик. Два невеликих рибальських гачка N8 метал. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 65 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 60 грн.






   Поппер воблер Minnow Popper блешня рибальська принада синьо-голубий з чорним примітний реалістичний 50 мм
   Воблер блешня рибальська принада синьо-голубий з чорним примітний реалістичний, Floating Topwater Popper, довжина 50 мм - середній розмір, маса 4,5 г, на ловлю у поверхні води (відкритий рот та готовність випригнути з води, вода зверху). Літнього та зимнього типу. Пластик. Два невеликих рибальських гачка N8 метал. Моделювання кольору воблера у різній воді.

   Ціна 65 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 60 грн.






   Воблер цикада білий світиться в темряві 50 мм, опуклий як комаха
   Воблер блешня рибальська принада цикада білий, довжина 50 мм - середній розмір, на ловлю у поверхні води (майже на поверхні, над поверхнею води або неглибоко, де зарослі та є комахи). Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання кольору воблера у різній воді. Заряджаються на світлі і швидко в ультрафіолеті, світять деякий час в темряві зеленим. Корпус цикади опуклий, реалістична імітація комахи.

   Ціна 95 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 90 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада 45 мм, чорний приманка економ-класу
   Воблер невеликий блешня рибальська принада чорний довжина 45 мм, маса 3.6 г. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Економ-клас.

   Ціна 50 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 45 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада 45 мм, жовтий і чорний верх приманка економ-класу
   Воблер невеликий блешня рибальська принада жовтий і чорний смужка довжина 45 мм, маса 3.6 г. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Економ-клас.

   Ціна 50 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 45 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада 45 мм, жовтий і чорний смужка економ-класу
   Воблер невеликий блешня рибальська принада жовтий і чорний смужка довжина 45 мм, маса 3.6 г. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Економ-клас.

   Ціна 50 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 45 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада 45 мм, жовтий в смужку економ-класу
   Воблер невеликий блешня рибальська принада жовтий в смужку довжина 45 мм, маса 3.6 г, в смужку більш помітний у воді. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Економ-клас.

   Ціна 50 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 45 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада 45 мм, червона спина, жовтий економ-класу
   Воблер невеликий блешня рибальська принада оранжева помаранчева спина (спина в ультрафіолеті світиться), жовтий довжина 45 мм, маса 3.6 г. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Економ-клас.

   Ціна 50 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 45 грн.
   Популярно






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада 45 мм, жовто-червоний в смужку економ-класу
   Воблер невеликий блешня рибальська принада жовто-оранжевий в смужку довжина 45 мм, маса 3.6 г, в смужку більш помітний у воді. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Економ-клас.

   Ціна 50 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 45 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада 45 мм, світло-рожевий в смужку економ-класу
   Воблер невеликий блешня рибальська принада світло-рожевий в смужку довжина 45 мм, маса 3.6 г, в смужку більш помітний у воді. В ультрафіолеті світиться черевце. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Економ-клас.

   Ціна 50 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 45 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада 45 мм, блакитна з жовтим, сірим економ-класу
   Воблер невеликий блешня рибальська принада блакитна з жовтим, сірим довжина 45 мм, маса 3.6 г - при закиданні в річку може бути непомітний, блакитний хвіст. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Економ-клас.

   Ціна 50 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 45 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада 45 мм, сіра блакитна в смужку економ-класу
   Воблер невеликий блешня рибальська принада сіра блакитна в смужку довжина 45 мм, маса 3.6 г, в смужку більш помітний у воді. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Економ-клас.

   Ціна 50 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 45 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада гольян 70 мм, зелено-жовтий універсальний
   Воблер блешня рибальська принада зелено-жовтий довжина 70 мм, маса 4 г, помітний яркий в ультрафіолеті, з плямами збоку помітний у воді. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Схожий на водорості та рибу, універсальний.

   Ціна 60 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 55 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада гольян 70 мм, зелено-чорний універсальний
   Воблер блешня рибальська принада зелено-чорна довжина 70 мм, маса 4 г, помітний яркий в ультрафіолеті, зі смужками збоку помітний у воді. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Схожий на рибу біля водоростей, універсальний.

   Ціна 60 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 55 грн.



   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада гольян 70 мм, жовтий з зеленим універсальний
   Воблер блешня рибальська принада жовта з зеленим довжина 70 мм, маса 4 г, помітний яркий в ультрафіолеті, кольором помітний у воді. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Оригінальний помітний колір, універсальний.

   Ціна 60 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 55 грн.




   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада гольян 70 мм, голографічний сірий з зеленим та чорним універсальний
   Воблер блешня рибальська принада сіра з зеленим та чорним голографічний довжина 70 мм, маса 4 г, черевце помітне в ультрафіолеті. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Схожий на рибу біля водоростей, універсальний.

   Ціна 60 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 55 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада гольян 70 мм, голографічний червоний з чорним дуже помітний універсальний
   Воблер блешня рибальська принада червона з чорним голографічний довжина 70 мм, маса 4 г, черевце помітне в ультрафіолеті. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Найбільш помітний у воді, універсальний.

   Ціна 60 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 55 грн.



   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада гольян 70 мм, червоний з оранжевим і чорним універсальний помітний
   Воблер блешня рибальська принада червона з оранжевим і чорним довжина 70 мм, маса 4 г, з помітними смужками, черевце помітне в ультрафіолеті. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Яркий у воді, універсальний.

   Ціна 60 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 55 грн.




   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада гольян 70 мм, голографічний синє-зелений "як вода і водорості" універсальний
   Воблер блешня рибальська принада синє-зелена голографічний довжина 70 мм, маса 4 г, черевце помітне в ультрафіолеті. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Замаскований у воді, універсальний.

   Ціна 60 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 55 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада гольян 70 мм, голографічний золотистий з червоним та зеленим відливом універсальний
   Воблер блешня рибальська принада золотиста з червоним та зеленим відливом голографічний довжина 70 мм, маса 4 г. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Голографічний та помітний плямами у воді, універсальний.

   Ціна 60 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 55 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада гольян 70 мм, білий з пісочними смужками та спиною універсальний
   Воблер блешня рибальська принада біла з пісочними смужками та спиною довжина 70 мм, маса 4 г. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Схожий на рибу у воді, універсальний.

   Ціна 60 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 55 грн.






   Воблер Minnow Fishing блешня рибальська принада гольян 70 мм, білий з жовтими смужками "схожий на черв'яка" універсальний
   Воблер блешня рибальська принада біла з жовтими смужками довжина 70 мм, маса 4 г. Пластик. Два рибальських гачка метал. Моделювання зміни кольору, що здається у воді. Схожий на великого черв'яка у воді, універсальний.

   Ціна 60 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 55 грн.






   Жаба приманка для риболовлі, штучна зелена імітація для риболовлі біля берега
   М'яка силіконова резинова приманка зелена "жаба" для риболовлі біля берега, довжина 55-60 мм, маса 5.2 г, можна як додаткова друга приманка на вудку майже біля самого берега, або на додаткову невелику вудку біля берега. На малу і середню глибину. Може подобається дітям пограти. Не використовується як основна принада, тільки на жабу без воблера або черв'яків і мотиля на рибалці не ловлять. Дуже помітна в ультрафіолеті та допоможе в темряві знайти місце рибалки за допомогою УФ-ліхтарика. Одинарний рибальський гачок, який можна посилити мотилем.

   Жаба штучна м'яка поштучно
   Ціна 25 грн./шт., без урахування доставки






   Жаба приманка для риболовлі, штучна кольору морської хвилі темно-зелена імітація для риболовлі біля берега
   М'яка силіконова резинова приманка кольору морської хвилі темно-зелена злегка прозора м'яка "жаба" для риболовлі біля берега, довжина 50 мм, маса 5.2 г, можна як додаткова друга приманка на вудку майже біля самого берега, або на додаткову невелику вудку біля берега. На малу і середню глибину. Може подобається дітям пограти. Не використовується як основна принада, тільки на жабу без воблера або черв'яків і мотиля на рибалці не ловлять. Темна з блістками. Одинарний рибальський гачок, який можна посилити мотилем.

   Жаба штучна м'яка поштучно
   Ціна 25 грн./шт., без урахування доставки






   Жаба приманка для риболовлі, штучна коричнева з малюнком та білим черевцем імітація для риболовлі біля берега
   М'яка силіконова резинова приманка коричнева спина з малюнком та білим черевцем "жаба" для риболовлі біля берега, довжина 50 мм, маса 5.2 г, можна як додаткова друга приманка на вудку майже біля самого берега, або на додаткову невелику вудку біля берега. Біле черевце помітно в ультрафіолеті, коричневий окрас здається зеленим, невелика. З черевця нагадує черв'яка, зі спини жабу. На малу і середню глибину. Може подобається дітям пограти. Не використовується як основна принада, тільки на жабу без воблера або черв'яків і мотиля на рибалці не ловлять. Одинарний рибальський гачок, який можна посилити мотилем.

   Жаба штучна м'яка поштучно
   Ціна 25 грн./шт., без урахування доставки






   Жаба приманка для риболовлі, штучна оранжева яскрава імітація для риболовлі біля берега
   М'яка силіконова резинова приманка оранжева яскрава "жаба" для риболовлі біля берега, довжина 50 мм невелика, маса 5.2 г, можна як додаткова друга приманка на вудку майже біля самого берега, або на додаткову невелику вудку біля берега. Помітна в ультрафіолеті. На малу і середню глибину та над водою. Може подобається дітям пограти. Не використовується як основна принада, тільки на жабу без воблера або черв'яків і мотиля на рибалці не ловлять. Осіннього типу. Одинарний рибальський гачок, який можна посилити мотилем.

   Жаба штучна м'яка поштучно
   Ціна 30 грн./шт., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 25 грн.






   Жаба приманка для риболовлі, штучна жовто-золотиста яскрава імітація для риболовлі біля берега
   М'яка силіконова резинова приманка жовто-золотиста яскрава "жаба" для риболовлі біля берега, довжина 50 мм невелика, маса 5.2 г, можна як додаткова друга приманка на вудку майже біля самого берега, або на додаткову невелику вудку біля берега. Зелена - помітна в ультрафіолеті ексклюзивна. На малу і середню глибину та над водою. Може подобається дітям пограти. Не використовується як основна принада, тільки на жабу без воблера або черв'яків і мотиля на рибалці не ловлять. Дуже яскрава і примітна. Одинарний рибальський гачок, який можна посилити мотилем.

   Жаба штучна м'яка поштучно
   Ціна 30 грн./шт., без урахування доставки






   Жаба приманка для риболовлі, штучна зелена з чорним імітація для риболовлі біля берега
   М'яка силіконова резинова приманка зелена з чорним невелика "жаба" для риболовлі біля берега, довжина 45-50 мм, маса 3.8 г, подвійний гачок, помітна в ультрафіолеті, можна як додаткова друга приманка на вудку майже біля самого берега, або на додаткову невелику вудку біля берега. На малу і середню глибину та над водою. Може подобається дітям пограти. Не використовується як основна принада, тільки на жабу без воблера або черв'яків і мотиля на рибалці не ловлять. Реалистична і примітна.

   Жаба штучна м'яка поштучно
   Ціна 35 грн./шт., без урахування доставки






   Жаба приманка для риболовлі, штучна зелено-золотиста а з чорним імітація для риболовлі біля берега
   М'яка силіконова резинова приманка зелено-золотиста з чорним невелика "жаба" для риболовлі біля берега, довжина 45-50 мм, маса 3.8 г, подвійний гачок, гарно помітна в ультрафіолеті, можна як додаткова друга приманка на вудку майже біля самого берега, або на додаткову невелику вудку біля берега. На малу і середню глибину та над водою. Може подобається дітям пограти. Не використовується як основна принада, тільки на жабу без воблера або черв'яків і мотиля на рибалці не ловлять. Реалистична і примітна.

   Жаба штучна м'яка поштучно
   Ціна 35 грн./шт., без урахування доставки






   Жаба приманка для риболовлі, штучна оранжева з чорним імітація для риболовлі біля берега
   М'яка силіконова резинова приманка оранжева з чорним невелика "жаба" для риболовлі біля берега, довжина 45-50 мм, маса 3.8 г, подвійний гачок, можна як додаткова друга приманка на вудку майже біля самого берега, або на додаткову невелику вудку біля берега. На малу і середню глибину та над водою. Може подобається дітям пограти. Не використовується як основна принада, тільки на жабу без воблера або черв'яків і мотиля на рибалці не ловлять. Осіеннього типу з блістками. Схожа на штучного рака як приманка для плазунів и придонних риб біля берега.

   Жаба штучна м'яка поштучно
   Ціна 35 грн./шт., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 30 грн.






   Кальмар восьминіг яскравий для риболовлі приманка, схожий на блешню, очі світяться в темряві
   М'яка силіконова пустотіла приманка восьминіг або кальмар, довжина 80 мм. Яскравого типу з блискітками. Схожий на звичайну металеву блешню з бахромою. Є оражневий, жовтий, жовто-оранжевий, рожевий, біло-рожевий, синьо-рожевий. Крім синього, яскраві в ультрафіолеті. Очі світяться в темряві після ультрафіолету або сонячного світла. Може сподобатися дітям, особливо в темряві.

   Кальмар восьминіг поштучно
   Продано






   М'яка силіконова приманка "рак" для плазунів і придонних риб
   М'яка силіконова приманка коричневий "рак" для плазунів і придонних риб, довжина 50 мм плаский, маса 2 г, рибальські приманки штучний свімбейт, воблер. Може бути надіта на гачок окремо і використовуватися самостійно як воблер і приманка для придонної риби, можна також надіти на хвостовій гачок воблера в формі риби і його посилити.

   Рак поштучно мягкий
   Ціна 10 грн./шт., без урахування доставки






   Черв'як дощовий штучий реалістичний 65-70 мм середній білуватий, люменісцентний світиться в темряві
   Черв'як дощовий штучий реалістичний 65-70 мм, товщина 3 мм середній, білуватий з зеленим відтінком, люменісцентний світиться в темряві, додаткова багаторазова гумова приманка для рибного лову, рибальська снасть. Приманка одна, якщо подвійний гачок (можна хвостовий гачок воблера), на потрійний гачок - одна або дві, можна різні. На невелику і середню рибу. Імітація звичайного невеликого дощового черв'яка. Заряджаються на світлі і швидко в ультрафіолеті, світять деякий час в темряві зеленим.

   Черв'як силікон поштучно
   Ціна 5 грн./шт., без урахування доставки






   Черв'як дощовий штучий реалістичний 65-70 мм середній коричневий
   Черв'як дощовий штучий реалістичний 65-70 мм, товщина 3 мм середній, коричневий, додаткова багаторазова гумова приманка для рибного лову, рибальська снасть. Приманка одна, якщо подвійний гачок (можна гачок воблера на черевце), на потрійний гачок - одна або дві, можна різні. На невелику і середню рибу. Імітація звичайного невеликого дощового черв'яка.

   Черв'як силікон поштучно
   Ціна 5 грн./шт., без урахування доставки






   Силікон віброхвіст черв'як м'яка приманка штучний середній 48 мм білий універсальний
   Силікон віброхвіст черв'як м'яка приманка штучний середній 48 мм білий універсальний, принада приманка для рибного лову, черв'як маса 0.8 г невелика, штучний свімбейт, рибальська снасть. Схожий на черв'яка, лічинку. Приманка Tail Grub в формі хробака може використовуватися самостійно - бути надітою на рибальський гачок, на невелику і середню рибу. Може бути також надіта на будь-який гачок жорсткого воблера в формі риби і посилити дію приманки-воблера, може бути особливо ефективною в комплексі з воблерами чорного, червоного, оранжевого, золотистого і жовтого і оригінального синьо-фіолетового кольору. Приманку видно в ультрафіолеті - білий колір.

   Силікон черв'як поштучно м'який
   Ціна 5 грн./шт., без урахування доставки






   Силікон віброхвіст черв'як м'яка приманка штучний середній 48 мм зелений "під водорості"
   Силікон віброхвіст черв'як м'яка приманка штучний середній 48 мм зелений "під водорості", принада приманка штучний середній 48 мм зелений "під водорості", приманка для рибного лову, черв'як маса 0.8 г невелика, штучний свімбейт, рибальська снасть. Схожий на черв'яка, лічинку. Приманка Tail Grub в формі хробака може використовуватися самостійно - бути одягненою на рибальський гачок, на невелику і середню рибу. Може бути також надіта на хвостовій гачок жорсткого воблера в формі риби і посилити дію приманки-воблера, може бути ефективною в комплексі з воблерами чорного, червоного, оранжевого, золотистого і жовтого і оригінального синьо-фіолетового кольору, а також з білими і безбарвними воблерами. Зелений воблер візуально зробить довше з хвоста. Приманка помітна в ультрафіолеті.

   Силікон черв'як поштучно м'який
   Ціна 5 грн./шт., без урахування доставки






   Силікон віброхвіст черв'як м'яка приманка штучний середній 48 мм темний зелено-коричневий "лоцман"
   Силікон віброхвіст черв'як м'яка приманка штучний середній 48 мм темний зелено-коричневий "лоцман", приманка для рибного лову, черв'як маса 0.8 г невелика, штучний свімбейт, рибальська снасть. Схожий на черв'яка, лічинку. Приманка Tail Grub в формі хробака може використовуватися самостійно - бути одягненою на рибальський гачок, на невелику і середню рибу. Може бути також надіта на середній гачок (на животі) жорсткого воблера в формі риби і посилити дію приманки-воблера - за типом другий риби-лоцмана, може бути ефективною в комплексі з воблерами сріблястого, рожевого, жовтого, зеленого, блакитного і синьо-фіолетового кольору, а також дуже помітна додатково з білими і безбарвними воблерами.

   Силікон черв'як поштучно м'який
   Ціна 5 грн./шт., без урахування доставки






   Мотиль штучний червоний приманка для лову риби, довжина 35-40 мм, черв'як гумовий гнучкий м'який тонкий для риболовлі на гачок
   Мотиль штучний темно-червоний запасна приманка для лову риби, довжина 35-40 мм, маса 0.25 г. Приманка невелика і не тонка, тип мотиль. М'який пластик - багаторазові. Тип приманки - гума червона черв'ячна, колір червоний. Черви на риболовлю про запас на випадок посухи, незнайомого місця або термінової риболовлі. Досить кілька запасних черв'яків з собою на риболовлю в несподівані або складні умови. На невелику рибу.

   Мотиль поштучно м'який
   Ціна 1 грн./шт., без урахування доставки






   Мотиль штучний темно-зелений приманка для лову риби, довжина 35-40 мм, черв'як гумовий гнучкий м'який тонкий для риболовлі на гачок
   Мотиль штучний темний додаткова приманка для лову риби, довжина 35-40 мм, маса 0.25 г. Приманка невелика і не тонка, тип мотиль. М'який пластик - багаторазові. Тип приманки - гума темно-зелена, колір темно-зелений під водорості. Черви на риболовлю, якщо потрібна імітація водоростей, додатково на хвостовий гачок воблера. Досить кілька запасних черв'яків з собою на риболовлю в несподівані або складні умови. На невелику рибу.

   Мотиль поштучно м'який
   Ціна 1 грн./шт., без урахування доставки






   Мотиль штучний коричневий приманка для лову риби, довжина 35-40 мм, черв'як гумовий гнучкий м'який тонкий для риболовлі на гачок
   Мотиль штучний середній тон додаткова приманка для лову риби, довжина 35-40 мм, маса 0.25 г. Приманка невелика і не тонка, тип мотиль. М'який пластик - багаторазові. Тип приманки - гума коричнева, колір коричневий під черв'яка. Черви на риболовлю, якщо потрібна імітація черв'яка мотиль, додатково на гачок воблера що на червці. Досить кілька запасних черв'яків з собою на риболовлю в несподівані або складні умови. На невелику рибу.

   Мотиль поштучно м'який
   Ціна 1 грн./шт., без урахування доставки






   Личинка штучна середня приманка опариш 20 мм білуватий, люменісцентний світиться в темряві
   Личинка штучна середня приманка опариш 20 мм білуватий з зеленим відтінком, люменісцентний світиться в темряві, додаткова багаторазова гумова приманка для рибного лову, личинка маса 0.4 г, рибальська снасть. Приманка одна, якщо подвійний гачок (можна хвостовий гачок воблера), на потрійний гачок - одна або дві, можна різні. Завелика, на невелику і середню рибу. Заряджаються на світлі і швидко в ультрафіолеті, світять деякий час в темряві зеленим.

   Личинка силікон поштучно
   Ціна 3 грн./шт., без урахування доставки






   Личинка штучна середня приманка опариш 20 мм зеленувато-жовта яскрава
   Личинка штучна середня приманка опариш 20 мм зеленувато-жовта яскрава, додаткова багаторазова гумова приманка для рибного лову, личинка маса 0.4 г, рибальська снасть. Приманка одна, якщо подвійний гачок (можна хвостовий гачок воблера), на потрійний гачок - одна або дві, можна різні. Завелика, на невелику і середню рибу. Добре помітна в ультрафіолеті.

   Личинка силікон поштучно
   Ціна 3 грн./шт., без урахування доставки






   Личинка штучна середня приманка опариш 20 мм світлий пісочний "реалістичний"
   Личинка штучна середня приманка опариш 20 мм світлий пісочний реалістичний як личинка, додаткова багаторазова гумова приманка для рибного лову, личинка маса 0.4 г, рибальська снасть. Приманка одна, якщо подвійний гачок (можна воблера), на потрійний гачок - одна або дві, можна різні. Завелика, на невелику і середню рибу.

   Личинка силікон поштучно
   Ціна 3 грн./шт., без урахування доставки






   Вертлюг для приманки, аксесуари для лову риб на вудку, довжина 32 мм
   Вертлюги для лову риби на вудку, довжина 32 мм невеликі, коннектор, штифт, вага риби до 5-8 кг. Використовує пластини з марганцевої вуглецевої сталі. Обертання на 360 градусів. Колір чорний.

   Вироби поштучно
   Ціна 3 грн./шт., без урахування доставки






   Очі для воблера приманки червоні 4 мм поштучно, ремонт воблера
   Очі для воблера приманки червоні 4 мм поштучно, ремонт воблера самостійно. Також оченята для ляльок і монстра приклеїти (не на тканину). Голографічний тип очей для риби принади ремонт воблера, досить крапнути крапельку суперклею, перед цим очистивши поверхню від пилу, бруду і просушити від води. Найбільш помітний у воді тип очей для воблера.

   Очі для воблера поштучно
   Ціна 1 грн./шт., без урахування доставки






   Очі для воблера приманки жовто-золотисті 4 мм поштучно, ремонт воблера
   Очі для воблера приманки жовто-золотисті 4 мм поштучно, ремонт воблера самостійно. Також оченята для ляльок і монстра приклеїти (не на тканину). Голографічний тип очей для риби принади ремонт воблера, досить крапнути крапельку суперклею, перед цим очистивши поверхню від пилу, бруду і просушити від води. Досить помітний у воді тип очей для воблера.

   Очі для воблера поштучно
   Ціна 1 грн./шт., без урахування доставки






   Очі для воблера приманки сріблясті 4 мм поштучно, ремонт воблера
   Очі для воблера приманки сріблясті 4 мм поштучно, ремонт воблера самостійно. Також оченята для ляльок і монстра приклеїти (не на тканину). Голографічний тип очей для риби принади ремонт воблера, досить крапнути крапельку суперклею, перед цим очистивши поверхню від пилу, бруду і просушити від води. Досить помітний у воді тип очей для воблера.

   Очі для воблера поштучно
   Ціна 1 грн./шт., без урахування доставки






   Рибальський ремінець для вудки, оранжево-червоні тони
   Рибальський ремінець для вудки, оранжево-червоні тони. Даний тип ремінця для вудки помітний на зимовій риболовлі і допоможе знайти вудку в синьо-білому снігу або на чорно-коричневої грунті без зелених рослин.

   В наявності - червоний, рожевий, помаранчевий оранежевий (видно в ультрафіолеті), отруйно-яскраво-зелений (дуже добре видно в ультрафіолеті і в будь-якій обстановці).

   Ремені для вудок поштучно
   Ціна 10 грн./шт., без урахування доставки






   Рибальський ремінець для вудки, сині, зелені та сіро-чорні тони
   Рибальський ремінець для вудки, сині, зелені та сіро-чорні тони. Взимку такий ремінець буде непомітний і є ризик його втрати. Даний тип ремінця для вудки не помітний на літній рибалці, де демаскування вудки яскравим ремінцем може привести до невдачі. Вода прозора і з неї берег видно рибі, яка може перебувати насторожі. Синій, зелений і сіро-чорний ремінець замаскований кольором під воду, траву і гілки рослин і не видимий. Ремінець потайного типу.

   Є - зелений світлий трав'янистої кольору (видно в ультрафіолеті), синій V.I.P. інтенсив (видно на вудці днем, але не помітний з води).

   Ремені для вудок поштучно
   Ціна 10 грн./шт., без урахування доставки
   Популярно






   Скляні цільні кульки без отвору, діаметр 14 мм, близько 10 шт.
   Скляні цільні кульки з візерунком всередині без отвору, порожнечі всередині немає, середній за величиною кульку, діаметр 14 мм, набір близько 10 шт. Для збільшення клікніть фото. Набори схожі.

   Ціна 15 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 10 грн.






   Світяться в темряві кольорові намистини з отвором, діаметр 6 мм, 20 шт., флюоресцентні, для риболовлі вночі - на вудку взимку (складне біло-синє освітлення), в сутінках і в темряві
   Світяться в темряві кольорові намистини з отвором, діаметр 6 мм, близько 20 шт. Жовто-зелені найяскравіші, синій самий непомітний. Намистини заряджаються на світлі і дуже швидко в ультрафіолеті, світять деякий час в темряві з поступовим переходом в блідий білий. Нічна рибалка і допомогу в пошуку вудки в темряві. Схожі на гнилиці в лісі після дощу. Отвір невеликий, можна для виготовлення блешні або пришити. Для збільшення клікніть фото. Набори схожі.

   Ціна 15 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 10 грн.






   Світяться в темряві намистини з буквами плоскі, діаметр 7 мм сірі флюоресцентні, для риболовлі вночі - на вудку взимку (складне біло-синє освітлення), в сутінках і в темряві
   Світяться в темряві намистини з кольоровими латинськими літерами (рельєфно втиснули і пофарбовані), плоскі намистини 7 мм. Намистини заряджаються на світлі і дуже швидко в ультрафіолеті, світять деякий час в темряві зеленим з поступовим переходом в блідий білий. Нічна рибалка і допомогу в пошуку вудки в темряві. Схожі на гнилиці в лісі після дощу. Отвір невеликий, можна для виготовлення іменної і номерний блешні або пришити. Для збільшення клікніть фото. Якщо є в наявності, можна вибрати різні літери.

   Букви поштучно, можна вибрати
   Ціна 3 грн./шт., без урахування доставки






   Світяться в темряві намистини з цифрами плоскі, діаметр 7 мм сірі флюоресцентні, для риболовлі вночі - на вудку взимку (складне біло-синє освітлення), в сутінках і в темряві
   Світяться в темряві намистини з чорними цифрами (рельєфно втиснули і пофарбовані), плоскі намистини 7 мм. Намистини заряджаються на світлі і дуже швидко в ультрафіолеті, світять деякий час в темряві зеленим з поступовим переходом в блідий білий. Нічна рибалка і допомогу в пошуку вудки в темряві. Схожі на гнилиці в лісі після дощу. Отвір невеликий, можна для виготовлення іменної і номерний блешні або пришити. Для збільшення клікніть фото. Якщо є в наявності, можна вибрати різні цифри.

   Цифри поштучно, можна вибрати
   Ціна 3 грн./шт., без урахування доставки






   Риболовля та рибалкам - дзвіночок золотистий світлий 16 мм
   Невеликі дзвіночки золотисті світлі, висота 16 мм, звук не гучний. Язичок плаский. Для збільшення клікніть на фото. Приклад дзвіночків.

   Дзвіночки поштучно
   Ціна 5 грн./шт., без урахування доставки






   Риболовля та рибалкам - дзвіночок колір міді 16 мм
   Невеликі дзвіночки колір міді, поверхні дзеркального типу немає (як би матові), висота 16 мм, звук не гучний. Язичок плаский. Для збільшення клікніть на фото. Приклад дзвіночків.

   Дзвіночки поштучно
   Ціна 7 грн./шт., без урахування доставки






   Риболовля та рибалкам - дзвіночок золотистий яскравий 16 мм
   Невеликі дзвіночки золотисті яскраві, висота 16 мм, звук не гучний. Язичок плаский. Для збільшення клікніть на фото. Приклад дзвіночків.

   Дзвіночки поштучно
   Ціна 7 грн./шт., без урахування доставки






   Риболовля та рибалкам - дзвіночок сріблястий 16 мм
   Невеликі дзвіночки сріблясті блискучий з поверхнею, що відбиває дзеркального типу, висота 16 мм, звук не гучний. Язичок плаский. Для збільшення клікніть на фото. Приклад дзвіночків. Жовті світлі і білі видно на вудці влітку.

   Дзвіночки поштучно
   Ціна 7 грн./шт., без урахування доставки






   Риболовля та рибалкам - дзвіночок VIP різний колір 16-18 мм
   Невеликі дзвіночки VIP різний колір, поверхні напівдзеркального типу, висота 16-18 мм, звук не гучний. Язичок плаский. Для збільшення клікніть на фото. Золотисті, мідного тону і сріблясті в каталозі окремо. Приклад дзвіночків і при наявності колір на Ваш вибір - червоні, зелені, сині, голубі, малинові рідкісна гамма. Поверхнево пофарбовані. Жовті і білі видно на вудці влітку, інші помітні взимку на снігу і місцях без трави.

   Дзвіночки поштучно
   Ціна 10 грн./шт., без урахування доставки






   Риболовля та рибалкам - дзвіночок брязкальце китайського типу різний колір, діаметр 8 мм, висота 10 мм
   Мініатюрні дзвіночки брязкальця китайського типу різний колір, діаметр 8 мм, висота 10 мм, звук тихий. Для збільшення клікніть на фото. Приклад дзвіночків і при наявності колір на Ваш вибір - сріблясті, золотисті, зелені, сині, голубі, червоні, малинові та інша гамма. Поверхнево пофарбовані. Жовті і білі видно на вудці влітку, інші помітні взимку на снігу і місцях без трави.

   Дзвіночки поштучно
   Ціна 1 грн./шт., без урахування доставки






   Риболовля та рибалкам - бісер мікс сірий, білий і чорний 3-5 г, "Місто урбан" оригінальна суміш
   Приклад бісеру для риболовлі. Бісер мікс, сірий, білий і чорний 3-5 г, оригінальна суміш "Місто урбан". Суміш п'яти відтінків і кольорів бісеру. Матеріал скло. Края не гострі. Пакетик 6 см (вздовж застібки), для збільшення клікніть на фото. Приклад бісеру. Моделювання зміни кольору, що здається у воді.

   Ціна 15 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 10 грн.
   Акційна ціна






   Риболовля та рибалкам - намистини пластик овальні 20 мм і ромб 12 мм перламутрові, можно грузило на рибалці рибалкам
   Намистини перламутрові овальні правильної форми 20 мм і ромб 12 мм різний колір асорті мікс, профарбований в масі пластик з отвором, досить широке, в пакеті 18 шт. Зелений видно в ультрафіолеті, рожевий помітний. Намистини тонут в воді, можна рибалкам як грузило на рибалці і для вудки. Моделювання зміни кольору, що здається у воді.

   Ціна 25 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 20 грн.






   Риболовля та рибалкам - намистини пластик овальні 20 мм і округлі 15 мм перламутрові, можно грузило на рибалці рибалкам
   Намистини перламутрові овальні правильної форми 20 мм і груша округлі неправильної форми 15 мм різний колір асорті мікс, профарбований в масі пластик з отвором, досить широке, в пакеті 18 шт. Зелений видно в ультрафіолеті, рожевий помітний. Намистини тонут в воді, можна рибалкам як грузило на рибалці і для вудки. Моделювання зміни кольору, що здається у воді.

   Ціна 40 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 35 грн.






   Риболовля та рибалкам - намистини пластик овальні 20 мм і круглі куля диаметр 14 мм перламутрові, можно грузило на рибалці рибалкам
   Намистини перламутрові овальні правильної форми 20 мм і круглі куля диаметр 14 мм різний колір асорті мікс, профарбований в масі пластик з отвором, досить широке, в пакеті 17 шт. Зелений видно в ультрафіолеті, рожевий помітний. Намистини тонут в воді, можна рибалкам як грузило на рибалці і для вудки. Моделювання зміни кольору, що здається у воді.

   Ціна 40 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 35 грн.






   Риболовля та рибалкам - намистини пластик ромб длина 12 мм, зелені перламутрові (не світиться в темряві, видно в ультрафіолеті)
   Намистини перламутрові ромб длина 12 мм, зелені профарбований в масі пластик з отвором, досить широке, в пакеті 10 шт. Зелений видно в ультрафіолеті, сам не світиться в темряві. Намистини тонут в воді, можна рибалкам як грузило на рибалці і для вудки.

   Ціна 15 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 10 грн.






   Риболовля та рибалкам - намистини пластик ромб длина 12 мм, рожеві перламутрові (не світиться в темряві, помітний в ультрафіолеті)
   Намистини перламутрові ромб длина 12 мм, рожеві профарбований в масі пластик з отвором, досить широке, в пакеті 10 шт. Рожевий помітний в ультрафіолеті, сам не світиться в темряві. Намистини тонут в воді, можна рибалкам як грузило на рибалці і для вудки.

   Ціна 15 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 10 грн.






   Риболовля та рибалкам - намистини пластик груша кулясті длина 15 мм, рожеві перламутрові (не світиться в темряві, помітний в ультрафіолеті)
   Намистини перламутрові груша кулясті неправильної форми длина 15 мм, рожеві профарбований в масі пластик з отвором, досить широке, в пакеті 5 шт. Рожевий помітний в ультрафіолеті, сам не світиться в темряві. Намистини тонут в воді, можна рибалкам як грузило на рибалці і для вудки.

   Ціна 15 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 10 грн.






   Риболовля та рибалкам - намистини пластик груша кулясті длина 15 мм, зелені перламутрові (не світиться в темряві, видно в ультрафіолеті)
   Намистини перламутрові груша кулясті неправильної форми длина 15 мм, зелені профарбований в масі пластик з отвором, досить широке, в пакеті 5 шт. Зелений видно в ультрафіолеті, сам не світиться в темряві. Намистини тонут в воді, можна рибалкам як грузило на рибалці і для вудки.

   Ціна 15 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 10 грн.






   Риболовля та рибалкам - намистини пластик круглі куля діаметр 14 мм, рожеві перламутрові (не світиться в темряві, помітний в ультрафіолеті)
   Намистини перламутрові круглі куля діаметр 14 мм, рожеві профарбований в масі пластик з отвором, досить широке, в пакеті 5 шт. Рожевий помітний в ультрафіолеті, сам не світиться в темряві. Намистини тонут в воді, можна рибалкам як грузило на рибалці і для вудки.

   Ціна 15 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 10 грн.






   Риболовля та рибалкам - намистини пластик круглі куля діаметр 14 мм, зелені перламутрові (не світиться в темряві, видно в ультрафіолеті)
   Намистини перламутрові круглі куля діаметр 14 мм, зелені профарбований в масі пластик з отвором, досить широке, в пакеті 5 шт. Зелений видно в ультрафіолеті, сам не світиться в темряві. Намистини тонут в воді, можна рибалкам як грузило на рибалці і для вудки.

   Ціна 15 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 10 грн.






   Риболовля та рибалкам - бісер рубка синьо-блакитний середній тон 3-5 г
   Приклад бісеру для риболовлі. Бісер рубка синьо-блакитний середній частково прозорий близько 3-5 г. Матеріал скло. Гострі краї бісеру такого типу можуть порізати волосінь, метал не ріжуть. Пакетик 6 см (вздовж застібки), для збільшення клікніть на фото. Приклад бісеру.

   Ціна 15 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 10 грн.
   Акційна ціна






   Стеклярус кручені трубочки, чеський бісер кольоровий мікс твіст, 300 шт.
   Бісер скляний кручені трубочки, кольоровий мікс стеклярус чеський бісер твіст 2х6 мм, близько 300 шт., близько 10 г, рубка. На фото обсяг бісеру в одному пакеті, для збільшення клікніть фото, економічний мікс. Гострі краї можуть порізати волосінь, метал не ріжуть. Моделювання зміни кольору, що здається у воді.

   Ціна 75 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 70 грн.
   Акційна ціна






   Бісер Miyuki Delica N11 мікс асорті, японський бісер 1600 шт., пакет 10 г
   Бисер японский Miyuki Delica N11 микс ассорти разноцветный мелкий, пакет 10 г, в пакеті около 1600 шт., размер 1.6 х 1.3 мм. Правильная цилиндрическая форма и широкое отверстие. На фото показан объем и ассортимент бисерин в одном пакете, для увеличения кликните фото, экономичный микс. Бисерин много. Аккуратное обращение, в бисер игла для бисера входит легко, бисер ложится ровно и гладко. Моделювання зміни кольору, що здається у воді.

   Продано






   Рибалці - голки для шиття з невеликим вушком і рідкісний тип голок, набір N 1 - різні голки універсальне асорті
   За формою голок, даний набір голок ідеальний для рибалки на риболовлі. Крім різних тонких голок, є дугоподібна товста взуттєва голка для проколу приманки і набір товстих циганських голок для виготовлення воблера і приманки. Є також нітковдеватель, потребує відповідного догляду. Голки для шиття з невеликим вушком. Для збільшення клікніть фото - на фото упаковка. Асорті різні розміри і різні типи швейних голок. Велика упаковка.

   Ціна 15 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 10 грн.
   Акційна ціна






   Клей секундний 505, упаковка 20 г
   Клей секундний 505, вага 20 г упаковці. Запечатаний. Голка для проколу в комплекті. Для збільшення клікніть фото - на фото упаковка. Універсальний надміцний миттєвий клей, клеїть фарфор, кераміку, дерево, шкіру (шкіра стає жорсткою), гуму (обережно), пластмаси, картон, скло. Багато клею не наносити.
   Непридатний для склеювання поліетилену, проліпропілена, тефлону і стиропора. Не клеять спінені матеріали, може пропалити. Бажана робота в рукавичках (можна в латексних або поліетиленових) або обережність. Пари не вдихати. Ідеальний клей для рибалки на риболовлі, проколюють бульбашка голкою і далі нею і закривають, клею вистачає надовго.

   Надійний і перевірений клей
   Ціна 15 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 10 грн.






   Нано-стрічка клейка (багаторазовий двосторонній скотч) Nano Magic
   Клейка нано-стрічка - інноваційний матеріал, об'єднав в собі переваги двостороннього скотча, супер-клею і рідких цвяхів. Довжина в мотку близько 90 см, ширина 2 см, діаметр котушки 53 мм.

   Перед використанням будь-клейкої стрічки і клею поверхню очищають від пилу і пилеподобних забруднень. Прикріпіть шматочок на стіну, а до неї клейте все, що потрібно. Можна вішати невеликі картини, рамки з фотографіями, елементи декору. Багаторазова клейка стрічка тримається на дерев'яних, пластикових, мармурових, скляних, металевих поверхнях. Її можна використовувати на плитці, пластикових панелях, матовому склі. Можна кріпити до шпалер (які самі не повинні отлипать від стіни). Можна закріплювати в рамці і на стіні результат власної творчості. На вигляд - прозорий скотч, більш щільний (товстий) і липкий з обох сторін. Товщина стрічки на фото видима, кількість витків. Двосторонній клей гель, що миється і багаторазовий. Домашнє застосування.

   Специальное предложение
   Ціна 55 грн., без урахування доставки






   Підсвічник скляний товстостінний діаметр 75 мм
   Підсвічник скляний товстостінний діаметр 75 мм, висота 25 мм, безбарвне скло, не упускати на камені, підлогу і метал. Зручна масивна конструкція. Для збільшення клікніть фото.

   Ціна 95 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 90 грн.






   Око намистини округлі плоскі, діаметр 8 мм зелені середній тон
   Намистини око акрил пластик світлі зелені середній тон акрил з отвором, діаметр 8 мм і форма двостороннє злегка округле плоске виражене око із зіницею. Отвір невеликий, можна для виготовлення блешні або пришити. Для збільшення клікніть фото. Трохи видно в ультрафіолеті вночі.

   Намистини з оком поштучно, від 1 шт.
   Ціна 2 грн./шт., без урахування доставки






   Око намистини округлі плоскі, діаметр 8 мм бузкові середні
   Намистини око акрил пластик світлі бузкові середні акрил з отвором, діаметр 8 мм і форма двостороннє злегка округле плоске виражене око із зіницею. Отвір невеликий, можна для виготовлення блешні або пришити. Для збільшення клікніть фото.

   Намистини з оком поштучно, від 1 шт.
   Ціна 2 грн./шт., без урахування доставки






   Око намистини округлі плоскі, діаметр 8 мм сині темні
   Намистини око акрил пластик сині темні акрил з отвором, діаметр 8 мм і форма двостороннє злегка округле плоске виражене око із зіницею. Отвір невеликий, можна для виготовлення блешні або пришити. Для збільшення клікніть фото.

   Намистини з оком поштучно, від 1 шт.
   Ціна 2 грн./шт., без урахування доставки






   Око намистини округлі плоскі, діаметр 8 мм білі
   Намистини око акрил пластик білі акрил з отвором, діаметр 8 мм і форма двостороннє злегка округле плоске виражене око із зіницею. Отвір невеликий, можна для виготовлення блешні або пришити. Для збільшення клікніть фото. Трохи помітні в ультрафіолеті.

   Намистини з оком поштучно, від 1 шт.
   Ціна 2 грн./шт., без урахування доставки






   Око намистини округлі плоскі, діаметр 8 мм зелений темний
   Намистини око акрил пластик зелений темний акрил з отвором, діаметр 8 мм і форма двостороннє злегка округле плоске виражене око із зіницею. Отвір невеликий, можна для виготовлення блешні або пришити. Для збільшення клікніть фото.

   Намистини з оком поштучно, від 1 шт.
   Ціна 2 грн./шт., без урахування доставки






   Око намистини округлі плоскі, діаметр 8 мм акрил чорні
   Намистини око акрил пластик чорні з отвором, діаметр 8 мм і форма двостороннє злегка округле плоске виражене око із зіницею. Отвір невеликий, можна для виготовлення блешні або пришити. Для збільшення клікніть фото.

   Намистини з оком поштучно, від 1 шт.
   Ціна 2 грн./шт., без урахування доставки






   Око намистини округлі плоскі, діаметр 8 мм акрил світло-рожеві
   Намистини око акрил пластик світло-рожеві з отвором, діаметр 8 мм і форма двостороннє злегка округле плоске виражене око із зіницею. Отвір невеликий, можна для виготовлення блешні або пришити. Для збільшення клікніть фото.

   Намистини з оком поштучно, від 1 шт.
   Ціна 2 грн./шт., без урахування доставки






   Око намистини округлі плоскі, діаметр 8 мм рожеві середні яскраві
   Намистини око акрил пластик рожеві середні яскраві з отвором, діаметр 8 мм і форма двостороннє злегка округле плоске виражене око із зіницею. Отвір невеликий, можна для виготовлення блешні або пришити. Для збільшення клікніть фото. Видно вночі в УФ ультрафіолеті.

   Намистини з оком поштучно, від 1 шт.
   Ціна 2 грн./шт., без урахування доставки






   Око намистини округлі плоскі, діаметр 8 мм оранжеві середні
   Намистини око акрил пластик оранжеві середні з отвором, діаметр 8 мм і форма двостороннє злегка округле плоске виражене око із зіницею. Отвір невеликий, можна для виготовлення блешні або пришити. Для збільшення клікніть фото.

   Намистини з оком поштучно, від 1 шт.
   Ціна 2 грн./шт., без урахування доставки






   Око намистини округлі плоскі, діаметр 8 мм червоні помітні
   Намистини око акрил пластик червоні помітні з отвором, діаметр 8 мм і форма двостороннє злегка округле плоске виражене око із зіницею. Отвір невеликий, можна для виготовлення блешні або пришити. Для збільшення клікніть фото.

   Намистини з оком поштучно, від 1 шт.
   Ціна 2 грн./шт., без урахування доставки


Антон Кафтанов, м. Харків, Україна
Дзвоніть: +38 050 1357929,

+38 063 4877833

Viber: +38 063 2620736

E-mail: korum68a@gmail.com

реквізити оплата



   Помічник, стрази та камені:
моб. тел. +38 050 046-36-43,
Юлія Кафтанова, адреса для листів:
а/с 10911, м. Харків, 61003

   Доставка. Ви можете вибрати будь-який зручний спосіб доставки. Обмеження на мінімальне замовлення немає. Відразу можна оплатити витрати доставки для отримання посилки на "Новій пошті" (на сайті або при отриманні) або "Укрпошти", потрібно додати витрати з доставки до вартості замовлення при оплаті на карту. Також я можу відправити невелике замовлення простим листом поштою - в вартість доставки входить спеціальний конверт і вартість поштової марки, кинемо в поштову скриньку близько поштового відділення, при відправці простим листом поштою "Укрпошта" вартість доставки додається до вартості замовлення, "Новою поштою" на Ваш вибір після передоплати замовлення. Замовляючи кілька позицій, Ви економите на доставці. Якщо Ви замовляєте кілька позицій (можна різних), вони йдуть за ціною зі знижкою - вигідно і практично.

   Вартість доставки. Якщо Ви замовляєте невеликі плоскі вироби, їх можна відправити навіть невеликим листом в спеціальному конверті поштою "Укрпошта", із захисним конвертом, найбільш недорогий і економічний вид відправки. Відправляти бажано на надійний адресу отримання - можна до запитання на пошту, на адресу роботи або на надійну поштову адресу або абонентську скриню. Відправлення "Укрпоштою" рекомендованим листом або посилкою з урахуванням упакування, захисний конверт або коробка, найбільш універсальний недорогий спосіб відправки. Про прихід на відділення Вам прийде зручне повідомлення СМС. Відправлення "Новою поштою" з упакуванням, з повідомленням СМС про прихід посилки на обране Вами відділення. На вимогу клієнта, можлива і кур'єрська доставка "Укрпоштою" та "Новою поштою" і самовивезення м. Харків.

   Якщо в ціну ексклюзивного вироба (камені) включена доставка замовнику безкоштовно, один таке виріб йде за базовою ціною без знижки, інші вироби йдуть зі знижкою, і їх доставку можна приєднати безкоштовно. Якщо Ви замовляєте також з сайту про камені і мінерали, доставку Вашого замовлення з сайту стрази можна приєднати і додати безкоштовно, комплексна доставка буде Вам однією посилкою, вигідно і економно. При замовленні з сайту про камені і мінерали, будь-який виріб можна приєднати з сайту про стрази - за ціною зі знижкою.

 

Як візуально змінюється колір у воді (уход в синій) на великій глибині, рибальство

 

» Рушник атрибут на весілля
» Мішечки упаковка коробки
» Намистини акрил, пластик
» Намистини скляні, стрази
» Євронамистини оригінальні
» Бісер китайський і чеський
» Бісер японський, рідкісний
» Стрази холодної фіксації
    дрібні, манікюрне колесо

» Стрази холодної фіксації
    оригінальні, незвичайні

» Стрази пришивні, скляні
    в цапах, гарячої фіксації

» Алмазна мозаїка, стрази
» Декор, оченята для ляльок
» Стрічки та мереживо
» Нитки муліне, інші нитки
» Клей, скотч, спиці, голки
» Рибалкам і для риболовлі
» Акваріум і для акваріума

   

» Фігурки з бронзи на камені
» Чотки ручної роботи камені
» Камені, кристали, зразки
» Дерево щастя з каменів
» Свічники й сувеніри
» Кулі, яйця і пірамідки

Антон Кафтанов, м. Харків, Україна
Дзвоніть: +38 050 1357929,

+38 063 4877833

Viber: +38 063 2620736

E-mail: korum68a@gmail.com

реквізити оплата



   Помічник, стрази та камені:
моб. тел. +38 050 046-36-43,
Юлія Кафтанова, адреса для листів:
а/с 10911, м. Харків, 61003



 
     Flag Counter

= Головна = Каталог RU EN Для компьютера